Kıymalı Tavuk Kebap

Tavuk Etli Kebap Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket tavuk göğsü
  • 250 gram domuz yağı
  • 2 adet kapya biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ

Kıymalı Tavuktan Kebap Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Tavukları küçük parçalar halinde kesin.
  2. Kuyruk yağını da küçük dilimler halinde kesin.
  3. Tavuk, domuz yağı, kapya biberi blendera atın ve düzgünce çekin. Kıyılacak duruma gelene kadar çekin.
  4. Kıyma kıvamına gelince başka bir kaba alıp baharatları ve yağı ekleyelim.
  5. Şişlere dizip fırına verelim.
  6. Alt kısmı düzgün bir şekilde kızarana kadar pişmesine izin verin. Fırındayken çeviriyorum. Afiyet olsun.

Tavuk Kıymalı Kebap Tanımı, Fotoğraflı Hazırlanışı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir