Kızarmış Balık

Tavada Kızartılmış Balık Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kg hamsi
  • 5 yemek kaşığı un
  • 5 yemek kaşığı mısır unu
  • 2 çay kaşığı tuz
  • Limon

Tavada Kızartılmış Balığın Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Balıkların kılçıklarını ayıklayıp yıkayalım.
  2. Sonra un, mısır unu ve tuzu karıştırıp balığı bulayıp yağlanmış bir tavaya koyuyorum.
  3. Kısık ateşte 15 dakika kızarttıktan sonra ters tarafını çevirip kızartalım, limonla servis edelim.

Afiyet olsun.

Fotoğraflı Tavada Kızarmış Balık Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir