Kızarmış Balık

Tavada Kızartılmış Balık Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kilo balık
  • Mısır unu
  • Tuz
  • sıvı yağ

Tavada Balık Kızartmanın Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Balıklarımızın önce kafalarını kesip temizledikten sonra tuzlu suda bekletiyoruz.
  2. Balıklarımız 10-15 dakika kadar beklettikten sonra tavamıza yağı alıp tavamızı ocağa alıyoruz.
  3. Daha sonra mısır unumuzu tepsiye diziyoruz, balıklarımızı tek tek mısır ununa bulayıp kızgın yağda arkalı önlü kızartıyoruz.

Afiyet olsun 😉

Fotoğraflı Tavada Balık Kızartmanın Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir