köstebek turtası

Köstebek Turtası Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1/2 (yarım) (yarım) çay bardağı süt
  • 1/2 (yarım) (yarım) çay bardağı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1,5 su bardağı un
  • 2 paket krem ​​şanti
  • 1,5 su bardağı soğuk süt
  • 2-3 muz

Mole Pie Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Krem şantiyi süt ile çırpıp buzdolabının alt kısmında soğumaya bırakıyoruz.
  2. Ardından keki yapmaya başlıyoruz, süt ve şekeri köpürene kadar çırpıp diğer malzemeleri ekliyoruz.
  3. Ardından yağladığımız tavaya döküp önceden ısıtılmış 170° fırında 30 dakika pişiriyoruz.
  4. Kek piştikten sonra soğumaya bırakın.
  5. Daha sonra keki bardakla kesiyoruz ve elimizde küçük yuvarlak kekler oluyor.
  6. Keklerin üzerine önceden hazırladığımız krem ​​şantiyi kaşıkla sürelim.
  7. Muz dilimlenip üzerlerine konulur ve borcamda kalan kek ufalanır.
  8. Krema çıyanın üzerine dökülür.
  9. Porsiyon köstebek pastalar hazır, dilerseniz meyve veya pasta süsü ile süsleyebilirsiniz.

Fotoğraflı Mole Pie Açıklaması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir