Köstebek Turtasının Porsiyonu

Porsiyon Köstebek Turtası Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • Yarım çay kaşığı sıvı yağ
  • yarım bardak süt
  • 2 tepeleme yemek kaşığı kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1,5 su bardağı un

arası için

  • 2 paket krem ​​şanti
  • 1,5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı damla çikolata
  • 3 muz

Porsiyon Köstebek Turtasının Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır

Şimdi köstebek pastamızı porsiyonlar halinde deneyelim 🤤.

  1. Şeker ve yumurtaları köpürene kadar çırpın.
  2. İçine yağlı sütü teker teker ekleyip karıştıralım.
  3. Kakao, kabartma tozu, vanilya ve unu ekleyip iyice karıştırın.
  4. Yağlı kağıt serilmiş dikdörtgen borcama güzelce yayalım.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin.
  6. Krem şantiyi çırpın, içine çikolata modüllerini koyun, karıştırın ve dinlenmesi için dolaba kaldırın.
  7. Kek piştikten sonra fırından çıkarın ve ısınmasını bekleyin.
  8. Yuvarlak kesme kalıbı veya bardak ile kekinizi yuvarlak şekilde kesin.
  9. Kalan kek modüllerini güzelce soğumaları için kenara alın.
  10. Kestiğiniz her kek modülünün üzerine krema sıkma torbası veya yemek kaşığı ile birer ölçü koyun.
  11. Muzları yuvarlak dilimleyip üzerine dizin.
  12. Çırpılmış kremayı tekrar tepe oluşturmak için muzların üzerine sıkın.
  13. Kalan ve yeteri kadar soğutulmuş kek modüllerini mutfak robotunda un haline gelene kadar çekin.
  14. Bu un haline getirdiğiniz kek kırıntıları ile kremayı yağladığınız keklerin üzerini kapatın ve soğuması için tekrar buzdolabına koyun.
  15. Bu durumda bir gece beklemek daha iyi olur. 1 saat sonra da servis edilebilir. Yapanlara şimdiden afiyet olsun hanımlar. Uzun yazıldığına bakmayın yapması çok kısa sürüyor 😉.

Porsiyon Köstebek Turtası Açıklama Fotoğraf Hazırlanışı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir