Közlenmiş Kapya Biber Mezesi

Közlenmiş Kapya Biber Meze Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 adet kapya biber
  • 1 dilim beyaz peynir (yaklaşık 70 gram)
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı ceviz
  • 3 diş sarımsak
  • kırmızı biber
  • Zeytin yağı

Yukarıdaki için:

  • birkaç yaprak maydanoz
  • birkaç bütün ceviz
  • Zeytin yağı

Közlenmiş Kapya Biber Mezesinin Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Kapya biberleri ocakta közleyip kabuklarını soyun.
  2. Mutfak robotuna koyun.
  3. Peynir, sarımsak, ceviz, pul biber ve zeytinyağını ekleyip rondodan geçirin.
  4. Damak tadınıza göre tuz ekleyip karıştırın.
  5. Servis tabağına alın.
  6. Üzerine zeytinyağı gezdirin ve birkaç modül ceviz serpin.
  7. Ortasına bir iki parça maydanoz koyun.

Servise hazır.

Şifa olsun.

Közlenmiş Kapya Biberli Meze Fotoğraflı Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir