Kremalı Kekikli Tavuk

Kremalı Kekikli Tavuk Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 orta boy soğan
  • 2 bardak süt
  • 1 yemek kaşığı un
  • 500 gram tavuk (kemiksiz but)
  • 2 orta boy domates
  • sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • 2 çay kaşığı kekik

Kremalı Kekikli Tavuğun Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Tavaya veya yapışmaz yüzeyli tavaya sıvı yağı alın.
  2. Soğan ince kıyılır ve kavrulur.
  3. 1 yemek kaşığı unu ekleyip kavurmaya devam edin. Süt ekleyin ve karıştırın.
  4. Tuz, karabiber ve kekik ekleyin.
  5. Küp şeklinde doğranmış tavuklar tavaya alınır. 5 veya 10 dakika pişirin.
  6. Domatesler de küp şeklinde doğranarak tavada pişirilir.

Fotoğraflı Kremalı Kekikli Tavuk Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir