Kumpir

Kumpir Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 büyük patates
  • garnitür
  • salatalık turşusu
  • Mor lahana
  • Şeker mısır
  • Çedar peyniri
  • margarin/tereyağı
  • yoğurt
  • Ketçap
  • mayonez
  • Limon
  • Tuz

Kumpirin Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Patateslerimizi güzelce yıkayıp fırın poşetine koyalım.
  2. Torbayı birkaç yerinden delip bağlayalım.
  3. 200 derece fırında 10 dakika kadar pişirelim.
  4. Fırından çıkarınca patatesi ortadan ikiye kesip kaşar peyniri, margarin ve tuzu ekleyip çatalla ezelim.
  5. Ardından içine istediğimiz malzemeleri ekleyip servis edelim.
  6. Rus salatası, limonla ovuşturulmuş mor lahana, turşu ve mısır ekledim.

Afiyet olsun. 🤗.

Fotoğraflı Kumpir Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir