Kurutulmuş Zerzevatlı Sebze Çorbası

Kurutulmuş Sebzeli Sebze Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta boy patates
  • 1 orta boy havuç
  • 1 küçük soğan
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 litre su
  • 1 avuç şehriye
  • 3 çay kaşığı kuru kişniş
  • 1 çay kaşığı baharat tuzu
  • 1 tutam ince kıyılmış kereviz yaprağı

Kurutulmuş Sebzeli Sebze Çorbası Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Soğanı, patatesi, havucu rendeleyin.
  2. Bir tavada soğanı zeytinyağı ile kavurun.
  3. Patatesleri ve havucu ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
  4. Unu ekliyoruz. karıştırıyoruz.
  5. Suyu ekliyoruz. (Su sıcak olmamalıdır).
  6. Kaynamaya başlayınca altını kısıp erişte, kuru ot, baharatlarla birlikte tuz ve kereviz yapraklarını ekliyoruz.
  7. Kısık ateşte pişene kadar kaynamaya bırakın. 30dk-40dk. Afiyet olsun!.

Kurutulmuş Sebze Tanımı ve Fotoğraflı Sebze Çorbası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir