manolya

Manolya Tarifi İçin Malzemeler

Muhallebi için;

  • 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket sıvı krema
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket beyaz çikolata

arası için;

  • 1,5 paket burçak bisküvi
  • Muz

Manolya Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Süt, un, nişasta, şekeri topak kalmayacak şekilde karıştırın.
  2. Ardından ocağın altını açıp beyazlaşana kadar pişiriyoruz.
  3. Krema ve çikolatayı ekleyin, karıştırın, ocağı kapatın, vanilyayı ekleyin.
  4. Üzerine streç film çekip soğumaya bırakıyoruz.
  5. Soğuyan muhallebiyi kaselere paylaştırın ve üzerini süsleyin.

Fotoğraflı Manolya Açıklaması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir