mantar sote

Mantar Sote Tarifi İçin Malzemeler

  • 350 gram mantar (1 paket)
  • 1 büyük soğan
  • 1 kapya biber
  • 2 yeşil biber
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Toz biber, kekik, karabiber, tuz

Üzerinde;

  • rendelenmiş kaşar

Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Tereyağını ve sıvı yağı tencereye alın.
  2. Doğranmış mantarları ekleyin ve suyunu salana kadar kavurun.
  3. Ardından yemeklik doğranmış soğan ve biberleri ekleyip kavurmaya devam edin.
  4. Baharatları ekleyip 1-2 dakika kavurun.
  5. En son rendelenmiş kaşarları ekleyip kaşarlar eriyene kadar pişirelim.

Afiyet olsun.

Mantar Sote Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir