mantarlı meze

Mantarlı Meze Tarifi İçin Malzemeler Tarifi

  • 1 paket (400 gr) mantar
  • 2 su bardağı süzme yoğurt
  • 3 diş sarımsak
  • Tuz
  • 7-8 ceviz
  • öğütülmüş biber
  • zeytin yağı

Mantar Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Mantarları temizleyip dilimleyin.
  2. Zeytinyağında soteleyin ve soğumaya bırakın.
  3. Bu sırada ezilmiş sarımsak, tuz ve yoğurdu karıştırın.
  4. Mantarları yoğurt karışımına koyun.
  5. Tavada kalan yağda doğradığımız cevizleri ve toz biberi çevirelim ve mezemizin üzerine dökelim. Afiyet olsun.

Fotoğraflı Mantar Meze Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir