Mantı Suyu ile Soğan Çorbası

Mantı Suyu İçerisinde Soğan Çorbasının Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 soğan
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 5 su bardağı ravioli pişirme suyu
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz

Mantı Suyu ile Soğan Çorbası Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Soğanlar küçük parçalar halinde kesilir ve şeffaf olana kadar tereyağında kavrulur. Ardından un eklenir ve kokusu çıkana kadar kavrulur.
  2. Daha sonra önceden haşlanan mantıların kaynayan suyu tencereye ilave edilerek çırpma teli ile karıştırılır.
  3. Çorba karabiber ve tuzla tatlandırılır. Çorba 5-10 dakika daha kaynatılır ve sıcak olarak servis edilir.

Not: Çorbanız ağır olursa bir ölçü su ile kıvamını açabilirsiniz. 👩‍🍳 Afiyet olsun.

Mantı Suyu ile Soğan Çorbası Tarifi, Fotoğraflı Yapılışı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir