Milföy’den Boşnak Mantısı

Milföy’den Boşnak Mantısı Tarifi İçin Malzemeler

  • 20 adet milföy hamuru

İç harç için;

  • 250 gram kıyma
  • 1 küçük soğan
  • Karabiber
  • kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı tuz

Yukarıdaki için;

  • sarımsaklı yoğurt

Milföy’den Boşnak Mantısı Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Öncelikle mantımızın iç harcı ile başlıyoruz.
  2. İç harcı için gerekli malzemeleri karıştıralım.
  3. Kare milföy hamurunu 4 küçük modüle keselim.
  4. Her küçük parçaya iç harcımızdan bir tatlı kaşığı ekleyelim.
  5. Hamuru yuvarlayıp borcama dizelim.
  6. 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirelim.
  7. İlk sıcaklığı çıkınca üzerine sarımsaklı yoğurdu ekleyip servis edelim.

Not: 2. akşam mantıyı ısıtmanız gerekiyorsa yoğurdu ancak yiyebileceğiniz kadar dökebilirsiniz. 😉.

Milföy’den Boşnak Mantısının Fotoğraflı Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir