mozaik pasta

Mozaik Kek Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 paket çikolatalı puding
  • 5 su bardağı süt
  • 2 paket sade petibör bisküvi

Mozaik Pastanın Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Bir kapta bisküvilerimizi elimizle ufalıyoruz.
  2. Diğer yandan tenceremize muhallebimizi süt ile karıştırıp ocağı kapatıyoruz.
  3. Ilıkken pudingimizi bisküvilerle karıştırıp hamur haline getiriyoruz.
  4. Kalıbımıza streç yayıp üzerine yayıyoruz ve buzluğa kaldırıyoruz.
  5. En az 4 5 saat buzlukta bekletip çıkarıyoruz.
  6. Kalıbımızdan çıkarıp streçi kaldırıyoruz ve servis tabağına alıp dilimliyoruz.
  7. En az 1 saat dışarıda beklettikten sonra servis ediyoruz.

Fotoğraflı Mozaik Kek Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir