Muzlu Hindistan Cevizli Kakaolu Puding Topları

Muzlu Hindistan Cevizi Kakaolu Puding Topları İçin Malzemeler Açıklama

  • 1 paket kakaolu puding
  • 1,5 su bardağı su
  • 1 orta boy muz
  • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
  • 1 paket sade Potibor bisküvi

bulmak

  • 1 su bardağı hindistan cevizi

Muzlu Hindistan Cevizli Kakaolu Puding Toplarının Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Bisküvileri un ile yapıp kakaolu pudingi su ile köy kıvamında pişirelim.
  2. Soğuması için derin bir tabağa alın.
  3. Soğuyunca üzerine rendelenmiş muz, hindistan cevizi ve ayçiçek yağını koyup yoğuralım.
  4. Daha sonra bu hamurdan bıldırcın yumurtasını alıp yuvarlayalım.
  5. Hindistan cevizini bulalım.
  6. Kek kağıtlarına alıp servis tabağına alalım. Afiyet olsun.

Muzlu Hindistan Cevizli Kakaolu Puding Topları Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir