patlıcan kebabı

Patlıcan Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 adet kebaplık patlıcan
  • 3 domates
  • 4 biber
  • 500 gram yağlı kıyma
  • Karabiber
  • Tuz

Patlıcan Kebabının Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. İlk olarak patlıcanlarımızı istediğimiz kalınlıkta yuvarlak şekilde kesiyoruz.
  2. Daha sonra etimizi baharatlarla birleştirip güzelce yoğuruyoruz.
  3. Ardından fırın tepsimize bir et bir de patlıcan diziyoruz.
  4. Ortasına doğradığımız biber ve domatesleri koyuyoruz.
  5. 200 derece fırında 35 dakika pişiriyoruz. Afiyet olsun.

Fotoğraflı Patlıcan Kebabı Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir