Pestolu Makarna

Pesto Makarna Tarifi için Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • 1 çay kaşığı zerdeçal

Sosu için;

  • 200 gram pesto sos
  • Karabiber
  • 2 kaşık zeytinyağı
  • 1 su bardağı makarna haşlama suyu
  • talep üzerine tuz

Pestolu Makarnanın Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Makarna için su kaynatılır. Makarnayı kaynayan suya koyun, zerdeçal ekleyin ve karıştırın.
  2. Makarna pişince kaynayan sudan çıkarılır, ardından makarna süzülür ve bekletilir.
  3. Tavaya zeytinyağını koyun ve ısıtın. Daha sonra pesto sos, tuz, karabiber ve kaynar su eklenir ve iyice karıştırılır.
  4. Göz göz olunca makarna konulur ve karıştırılır. Hazır makarna sıcak olarak servis edilir.

Fotoğraflı Pestolu Makarna Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir