Pişmaniye Kurabiyesi

Pişmaniye Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 125gr oda sıcaklığında margarin
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1/2 (yarım) su bardağı hindistan cevizi
  • 3 su bardağı un

Yukarıdaki için;

  • 1/2 (yarım) çay kaşığı pudra şekeri
  • 1/2 (yarım) su bardağı hindistan cevizi

Pişmaniye Çerezi Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Hamuru için tüm malzemeleri yoğurup ceviz büyüklüğünde yapıyoruz.
  2. 180 derecedeki fırına verip üzerleri kızarmadan pişiriyoruz.
  3. Fırından çıkardıktan sonra pudra şekeri ve hindistan cevizini teker teker (dağıldığı için) dikkatlice karıştırıp servis tabağına alıyoruz.
  4. En son kalan karışımı üzerine serpin.

Pişmaniye Fotoğraflı Çerez Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir