Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 2 çay kaşığı ılık süt
- 2 çay kaşığı ılık su
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yumurta akı
- 1 paket maya
- 2 yemek kaşığı toz şeker
- 1 yemek kaşığı tuz
- şöhret
Yukarıdaki için
- 2 yumurta sarısı
- Susam
- çörek otu
- Peynir
Pastanın Tanımı Nasıl Yapılır?
Not ekle Tarifi Yazdır
- Tüm malzemeler bir kaba alınır ve yoğrulur.
- 1 saat fermente edilir.
- Mandalina büyüklüğünde modüller kesilir ve içine peynir konularak kapatılır.
- Örgü böreği için 3 parça yufka açılır ve örülür.
- Üzerine yumurta sarısı sürülür ve susam serpilir.
- 200 derecede 25 dakika pişirilir.
Fotoğraflı Pasta Tanımı