Poğaça

Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 çay kaşığı ılık süt
  • 2 çay kaşığı ılık su
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yumurta akı
  • 1 paket maya
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • şöhret

Yukarıdaki için

  • 2 yumurta sarısı
  • Susam
  • çörek otu
  • Peynir

Pastanın Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Tüm malzemeler bir kaba alınır ve yoğrulur.
  2. 1 saat fermente edilir.
  3. Mandalina büyüklüğünde modüller kesilir ve içine peynir konularak kapatılır.
  4. Örgü böreği için 3 parça yufka açılır ve örülür.
  5. Üzerine yumurta sarısı sürülür ve susam serpilir.
  6. 200 derecede 25 dakika pişirilir.

Fotoğraflı Pasta Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir