Portakallı kek

Portakallı Kek Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 buçuk su bardağı şeker
  • 3 yumurta
  • 2 bardak süt
  • 2 paket kabartma tozu
  • 2 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı muzlu puding
  • 2 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 1 su bardağı ayçiçek yağı
  • 1 rendelenmiş portakal
  • kadar un

Portakallı Kek Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Yumurtaları bir kaba alın, güzelce çırpın.
  2. Ardından şekeri, ardından yağı ve sütü çırptıktan sonra vanilya, puding, kabartma tozu, nişasta ve rendelenmiş portakalı ekleyin.
  3. Bunları çırptıktan sonra unu ekleyip çırpın.
  4. Önceden 200 derecede ısıtılmış fırında yarım saat pişirelim sonra afiyet olsun.

Fotoğraflı Portakallı Kek Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir