Pratik Çerezler

Pratik Çerez Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yumurta
  • Yarım su bardağı şeker
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • kadar un

Pratik Çerez Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Tüm malzemeleri karıştırıp yumuşak bir hamur elde edelim.
  2. Ceviz büyüklüğünde modüller alıp yuvarlayalım.
  3. Dışlarına şeker sürelim ve bardak yardımıyla üzerlerine çizgiler çekelim.
  4. 200° de hafif pembeleşinceye kadar pişirelim.

Fotoğraflı Pratik Çerez Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir