Restoran Prosedürü Mercimek Çorbası

Diner Prosedürü Mercimek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

  • 1,5 su bardağı kırmızı mercimek
  • 1 soğan
  • 1 patates
  • 1 havuç
  • 3 diş sarımsak
  • bir tutam maydanoz
  • tuz-biber-biber gevreği
  • 5 bardak su

Üst sosu için;

  • Yarım çay kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı domates salçası

Restoran Yolu İçin Mercimek Çorbası Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Çorba için tüm malzemeleri hazırlayıp tencereye koyalım. Ocağı açıp kaynamaya bırakalım.
  2. Mercimekler yumuşayıp sebzeler pişene kadar haşlayın. Hazır olunca blenderdan geçirelim. Baharatları ekleyin ve 3-4 dakika daha kaynatın.
  3. Servis anında sıvı yağ ve salçayı sosun içine alıp kızana kadar kızartalım. Tercihe göre çorbamızın üzerine dökelim. Afiyet olsun 😋.

Restoran Yöntemi Mercimek Çorbası Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir