reyhan şerbeti

Reyhan Şerbeti İçin Malzemeler Tarifi

  • 2 litre kaynar su
  • 1 tutam mor fesleğen
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çay kaşığı limon tuzu
  • Yarım limon suyu
  • 1 çubuk tarçın
  • İsteğe göre 1-2 karanfil (ben koymadım)

Reyhan Şerbetinin Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. 2 litre kaynamış suyun içerisine fesleğenimizi atalım.
  2. Daha sonra sırasıyla limon tuzu, limon suyu ve şekeri ekleyip kaşıkla karıştırın.
  3. En son tarçın çubuklarını ekleyelim.
  4. 10-15 dakika bekletin ve süzün.
  5. Daha fazla beklersek acı verici olacak. Uygun bir kaba boşaltalım.
  6. Buzdolabında soğuduktan sonra servis edelim. Deneyecek olanlara afiyet olsun.

Reyhan Şerbeti Fotoğraflı Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir