sangria

Sangria Tanımı için Malzemeler

  • 1 şişe şarap (şarabın çok kaliteli olmasına gerek yok; cabarnet ve merlot olabilir)
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 1 portakalın suyu
  • 1 limon suyu
  • Meyve (istediğinizi kullanabilirsiniz, portakal, şeftali, elma, biraz vişne mesela acıklı değil)
  • 1 bardak rom, votka veya brendi
  • 1 çubuk tarçın
  • 2-3 karanfil

Sangria’nın Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Şarabı bir sürahiye veya sürahiye koyun.
  2. İçine limon ve portakal suyu ekleyin (meyve suyu da ekleyebilirsiniz).
  3. Meyveyi küçük parçalar halinde doğrayın.
  4. Şaraba 2 avuç meyve, 4 karanfil ve tarçın ekleyin.
  5. Bir bardak votka, brendi veya rom ekleyin.
  6. Bu yüzden bir gece buzdolabında bekletin.
  7. Servis yapmadan önce 200 onsluk bir şişe soda ekleyin. Bol buzla servis yapın.

Fotoğraflı Sangria Açıklaması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir