Sebzelerin Tadını Çıkarmak İçin Çorba

Değerli Sebze Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 soğan
  • 1 patates
  • 1 havuç
  • 1 kısım brokoli
  • Çeyrek kereviz (2 dilim)
  • 1 dilim kabak
  • 1 kök ıspanak
  • 1-2 parça kereviz sapı
  • 1 yemek kaşığı mercimek
  • yarım bardak süt
  • sıvı yağ
  • Tuz, karabiber, zerdeçal

Sebzelerin Değeri İçin Çorbanın Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Soğanlar yemeklik doğranır ve sıvı yağda kavrulur.
  2. Diğer tüm sebzeler küçük küpler halinde doğranır ve birkaç dakika kavrulur.
  3. Mercimekleri ve üzerini geçecek kadar su ekleyin.
  4. Tuz ve baharatları ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
  5. Sebzeler yumuşayınca blenderdan geçirilir ve süt eklenir.
  6. Koyu olursa sıcak su ekleyebilirsiniz.
  7. Bir taş kaynayınca altı kapatılır.

Afiyet olsun 💜

Instagram: @recipes_ve_sunumlar.

Fotoğraflı Sebze Çorbası Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir