Soğan ve Çedar Yumurtaları

Soğan ve Cheddar Yumurta Tanımı İçin Malzemeler

  • 100 gram rendelenmiş kaşar peyniri
  • 4 yumurta
  • 1 soğan
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Soğan ve Çedar Yumurtasının Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Soğanları ince ince doğruyoruz. Kaşar peyniri rendelenmemişse rendeliyoruz.
  2. Bir tavaya zeytinyağını alıp soğanları kavurun.
  3. Yumurtaları bir çırpma teli ile çırpalım ve üzerine tuzu ekleyelim.
  4. Yumurtayı kavrulan soğanların üzerine dökün.
  5. Kısık ateşte pişirelim ve yumurtanın üzerine rendelenmiş kaşar peynirini ekleyelim.
  6. Üzerine biraz karabiber serptim.
  7. Kaşar peyniri eriyince ocaktan alın ve servise hazır. Afiyet olsun….

Soğanlı ve Cheddarlı Yumurta Tarifi Fotoğraflı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir