Su Böreği Lezzetinde Börek

Su Böreği Lezzetinde Böreğin Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet yufka böreği

için için

  • 100 gram beyaz yağlı peynir
  • 1 su bardağı lor peyniri
  • 1 su bardağı kaşar peyniri

sosu için

  • 1 bardak su Süt
  • 1 kase yoğurt
  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 parça soda

Su Böreği Lezzetiyle Böreğin Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Sosumuzu hazırlıyoruz ardından peynirleri ve maydanozu karıştırıyoruz.
  2. Tepsimizin altını tereyağ ile yağlayıp ilk yufkayı sarkıtıyoruz.
  3. Sosu döküp ikinciyi buruşturup sarıyoruz.
  4. Peynirli harçtan döküyoruz.
  5. Daha sonra 3 yufkamızı sarıyoruz.
  6. Sosu döküp tekrar peyniri koyup diğer yufkayı da aynı şekilde yapıp diğer yufkayla kapatıp kalan sosu üzerine ekliyoruz.
  7. 180 derecede 30 dakika üzeri kızarana kadar pişiriyoruz, deneyenlere afiyet olsun 😉😉😉.

Su Böreğinin Börek Lezzeti Fotoğraflı Anlatım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir