Sufle Tanımı

Sufle Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 yumurta
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı süt
  • 2 çay kaşığı un
  • 1 paket vanilya
  • Yarım paket kabartma tozu
  • Bitter çikolata

Suflenin Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Şeker ve yumurtayı çırpın.
  2. Üzerine çikolata hariç diğer malzemelerle pastayı hazırlayın.
  3. Bardakları dağıtıyoruz.
  4. Üzerlerine 2 modül çikolata koyun, tencereye koyun, 2 parmak sıcak su dökün ve tencerenin kapağını kapatın.
  5. 7 dakika pişirin ve servis yapın. Afiyet olsun.

Fotoğraflı Sufle Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir