Sulu Pamuk Böreğinin Tanımı Böreğin Tüm Tanımlarını Unutun

Su Tanımlı Pamuk Börek İçin Malzemeler Tüm Börek Tariflerini Unutun

  • 3 bardak ılık su
  • 4 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kuru maya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 7 su bardağı un

Yukarıdaki için

  • 3 yemek kaşığı pekmez
  • 1 çay kaşığı su
  • yeteri kadar susam

Sulu Pamuk Böreğinin Tanımı Böreğin Tüm Tanımlarını Unutun Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Öncelikle ılık su ile maya ve şekeri aktifleştirelim.
  2. Ardından diğer malzemeleri alarak yumuşak ve hoş bir hamur elde edelim.
  3. Daha sonra streç filme sarıp 1 saat mayalanmaya bırakın.
  4. Fermente olduktan sonra bezelerimizi istediğimiz gibi yapalım ve halimizi verelim. İçine krem ​​peynir kullandım siz ne kullanmak isterseniz.
  5. İstediğiniz şekli verin.
  6. Önce pekmeze batıralım.
  7. Daha sonra susamlara bulayıp tepsiye dizip bıçakla üzerlerini çizelim.
  8. Hepsini bire bir olacak şekilde yaptıktan sonra 170 derece fırında pişirelim.
  9. Biraz soğuduktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz 👌

Sulu Pamuk Börek Tarifi Fotoğraflı Böreğin Tüm Tariflerini Unutun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir