Supangle

Supangle Tarifi İçin Malzemeler

  • 2,5 su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 çorba kaşığı kakao
  • 2 yumurta sarısı
  • yarım paket krema
  • 1 paket vanilya
  • 1 kaşık tereyağı
  • 100 gram bitter çikolata veya damla çikolata

Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Bir tencereye şeker, kakao ve yumurta sarısını ekleyin ve iyice karıştırın.
  2. Daha sonra 1 su bardağı süt ve kremayı ekleyip karıştırın.
  3. Kalan sütü ekleyip tekrar karıştıralım ocağın altını açıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.
  4. Ocağı kapatıp tereyağı, vanilya ve çikolatayı ekleyip iyice soğuyana kadar pişirelim.
  5. Daha sonra kuplara bölüp dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.

Fotoğraflı Supangle Tanımı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir