Susamlı Bisküvileri Doğrayın ve Tadı Harika

Susamlı Bisküvi Kırıntısı Lezzeti Süper Tarifi İçin Malzemeler

  • 125 gr tereyağ veya margarin
  • 1 yumurta (beyazının sarısına)
  • 2 yemek kaşığı su
  • 1 su bardağı toz şeker
  • Yarım çay kaşığı mahlep
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2,5 -3 su bardağı un

Yukarıdaki için;

  • 1 yumurta akı
  • Susam

Kıyılmış Aromalı Susamlı Bisküvinin Mükemmel Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Yumuşayan margarini veya tereyağını karıştırma kabına alın.
  2. Diğer malzemeleri de ekleyip unu azar azar ekleyerek ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin.
  3. Hamuru iki yağlı kağıdın ortasında yarım santim kalınlığında açın.
  4. Kurabiye kalıbıyla kesin ve ortasını kalp veya kapakla açın.
  5. Hazırlanan hamurdan dikkatlice alıp yağlanmış kağıt serili tepsiye diz üzerine yumurta beyazı sürüp susam serpin.
  6. 180 derece fırında 25 dakika hafif kızarana kadar pişirin.
  7. Soğuyunca ocaktan alıp servis yapın.

Kıyılmış Ekmekli Susamlı Bisküvi Lezzet Mükemmel Açıklama Made with Photo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir