Tarte Flambee

Tarte Flambée tarifi için malzemeler

hamur için;

  • 200 gram un (ben tam buğday unundan hazırladım, tadı daha hafif)
  • 120 ml ılık su
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • ½ çay kaşığı tuz

Harç için;

  • 200ml krema
  • 100 gram bahar beyazı
  • 50 gram kir
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 frenk soğanı
  • 100 gram dana pastırma-sosis veya kurutulmuş et modülleri kullanabilirsiniz.

Tarte Flambée Nasıl Tanımlanır

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Hamur için tüm malzemeler bir araya getirilir ve karıştırılır. Hamur kıvamını aldıktan sonra üzeri örtülür ve dinlendirilir.
  2. Harcı için krema, yay beyazı ve kir bir kapta karıştırılır.
  3. Hamur ince bir şekilde açılır ve ortasına krem ​​peynir karışımı yerleştirilir. Pastırma veya sosislere ince doğranmış soğan ve dana eti eklenir.
  4. 220 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Afiyet olsun.

Fotoğraflı Tarte Flambée Açıklaması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir