Tavada Kestane Kebabı Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kilo kestane
- yeterince su
Tavada Kestane Kebabının Tanımı Nasıl Yapılır?
Not ekle Tarifi Yazdır
- Önce kestaneler yıkanır.
- Geniş kısmından bıçak yardımıyla çizikler atılır.
- Uygun bir tencereye su ekleyin ve kaynamaya bırakın.
- Bu teknik ile kabuklar daha kolay soyulacaktır.
- Kaynamaya başlayınca üzerine didiklediğimiz kestaneleri ekleyip 5 dakika kaynatıyoruz, süzüyoruz.
- Kaynatma sebebimiz kestanelerin içindeki ince püsküllü kabukların çevreden çıkmasını sağlamaktır.
- Uygun bir tavayı ocağa alıp ısıttığınızda kestaneler dizilir ve kontrollü bir şekilde çevrilerek pişirilir. Afiyet olsun 💐.
Fotoğraflı Tavada Kestane Kebabı Tarifi