Tavada Kestane Kebabının Tanımı

Tavada Kestane Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kilo kestane
  • yeterince su

Tavada Kestane Kebabının Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Önce kestaneler yıkanır.
  2. Geniş kısmından bıçak yardımıyla çizikler atılır.
  3. Uygun bir tencereye su ekleyin ve kaynamaya bırakın.
  4. Bu teknik ile kabuklar daha kolay soyulacaktır.
  5. Kaynamaya başlayınca üzerine didiklediğimiz kestaneleri ekleyip 5 dakika kaynatıyoruz, süzüyoruz.
  6. Kaynatma sebebimiz kestanelerin içindeki ince püsküllü kabukların çevreden çıkmasını sağlamaktır.
  7. Uygun bir tavayı ocağa alıp ısıttığınızda kestaneler dizilir ve kontrollü bir şekilde çevrilerek pişirilir. Afiyet olsun 💐.

Fotoğraflı Tavada Kestane Kebabı Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir