Tavada Kızarmış Börek

Pan Fritter Tanımı için Malzemeler

  • 3 yufka
  • 2 yumurta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1,5 su bardağı süt
  • 1 kase beyaz peynir
  • 1 kase kaşar
  • Yarım çay kaşığı tatlı toz biber

Tavada Böreğin Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır

Bir kere yapın, tarif gelince hep yapmak isteyeceksiniz🤤 arkadaşlar.

  1. Süt ve yumurtaları bir kaba alıp güzelce çırpın.
  2. Tereyağı, peynir ve toz biberi ekleyip karıştırın.
  3. Ardından yufkaları ister elinizle kırarak ister makasla keserek içine atalım ve güzelce karıştıralım.
  4. Tavaya sıvı yağ sürüp karışımı içine yayın.
  5. Kısık ateşte kontrollü bir şekilde altı üstü iyice kızarana kadar pişirin. Deneyenlere bol şans. 🤗.

Fotoğraflı Pan Kızarmış Börek Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir