Tavuk pilav

Tavuklu Pilav Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı pirinç
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 2 haşlanmış tavuk göğsü
  • 2 kaşık tereyağı
  • 1 su bardağı tavuk suyu
  • 1 bardak su
  • 1 yemek kaşığı tuz

Tavuklu Pilavın Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Pirinci 20 dakika sıcak suda bekletin.
  2. Pirinçleri yağda kızartalım.
  3. Üzerine haşlanmış nohutları ekleyin.
  4. Tavuk suyu ve suyu ekleyin.
  5. Üzerine tuzu ekleyelim.
  6. Kapağını kapatın ve suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin.
  7. Tavuk göğüslerini suda haşlayalım.
  8. Haşlanmış tavuğu didikleyelim.
  9. Suyunu çeken pilavın içine tavuğu ekleyelim. dinlenmeye bırakalım. Afiyet olsun 🌿.

Fotoğraflı Piliç Pilav Açıklaması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir