Taze Sıkılmış Portakal Suyu ile Kakailu Pudingli Yaspasta

Taze Sıkılmış Portakal Suyu Kakailu Puding ile Yaspaste için Malzemeler

kek için

  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 bardak yağdan bir parmak eksik
  • 1 çay kaşığı yoğurt
  • 1 paket vanilya ve kabartma tozu
  • 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
  • 1 portakalın rendelenmiş kabuğu
  • Yarım limon suyu
  • 2,5 su bardağı un
  • Yarım çay kaşığı kabartma tozu

Kakaolu puding parçası

  • 1 paket kakaolu puding
  • 2 bardak süt
  • 80 gr sütlü çikolata
  • 1 çay kaşığı un

Üzerinde

  • 1 su bardağı soğuk süt
  • 1 paket sade krem ​​şanti

keki ıslatmak için

  • Yarım su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
  • Yarım bardak ılık su
  • 1 çay kaşığı bal

Taze Sıkılmış Portakal Suyu ile Kakailu Pudingli Yaspasta Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Mikser kabında yumurtaları şekerle çırpın.
  2. Ardından sıvı yağı ve yoğurdu ekleyip çırpalım unu eleyerek tahta kaşıkla karıştıralım.
  3. Kabartma tozu ekleyin ve karıştırın.
  4. Karbonatı, karbonatı koyalım.
  5. Üzerine portakal suyunu dökelim ve köpürünce güzelce karıştıralım.
  6. Yağlayıp unladığımız fırın kabına dökelim.
  7. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirelim.
  8. Daha sonra mutfak tahtasına alın ve 10 dakika soğumaya bırakın.
  9. Kenarları ayırmak için pastayı bıçakla hafifçe çizin.
  10. Hafif teneke vuralım.
  11. Tepside ters çevirip soğumaya bırakalım.
  12. Muhallebiyi sütlü un ile çırpıp koyu kıvamda pişirelim.
  13. Çikolatayı kırıp içine ekleyelim ve güzelce karıştıralım.
  14. Kekin üzerine bal ve portakal suyunu çırpın.
  15. Kekin üzerine dökelim ve ıslanmasını sağlayalım.
  16. Pudingi kekin üzerine dökün.
  17. Buzdolabında 30 dakika soğumaya bırakın, ardından krem ​​şantiyi sütle çırpın.
  18. Kek pompası ile süsleyelim.
  19. Arzuya göre süsleyelim, dilimleyerek servis edelim, buzdolabında bir saat dinlendirelim. Dilimleyerek servis edelim, afiyet olsun.

Taze Sıkılmış Portakal Sulu Yaspasta Kakailu Puding Fotoğraflı Açıklama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir