Tepsi kebabı

Tepsi Kebabı İçin Malzemeler Tarifi

  • Yarım kg yağsız dana kıyma (kişi sayısına göre ayarlayalım)
  • 1 soğan
  • 1 kırmızı biber
  • 2 yeşil biber
  • Yarım demet maydanoz
  • Tuz
  • Karabiber
  • sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı biber salçası

Sosu için:

  • 1 çay kaşığı kaynar su
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ ve 1 tatlı kaşığı biber salçasını karıştırın.

Tepsi Kebabı Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Tüm malzemeleri güzelce yoğurup tepsimize yayalım.
  2. Dilimleyip dilediğimiz gibi süsleyelim.
  3. Üzerine sosu döküp 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.
  4. Bu ölçü borcamdan 1 adet içindir. Afiyet olsun. 🤗.

Fotoğraflı Tepsi Kebabı Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir