Teşhirli Ketejonik Ekmek

Ketejonik Ekmek Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı tahin
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1/2 (yarım) limon suyu

Ketejonik Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Karıştırma kabına yumurtalar kırılır, tuz eklenir ve mikserle 5 dakika çırpılır.
  2. Karbonat limon suyu ile aktive edilir ve çırpılmış yumurtaya eklenir ve biraz daha çırpılır.
  3. Tahin eklenir ve spatula yardımı ile karıştırılır.
  4. Karışımı hafif yağlanmış kek kalıbına dökün.
  5. 200 derecede ısıtılmış fırında pişirilir. İyileşmenin tadını çıkarın 🌼

Fotoğraflı Ketejonik Ekmek Tarifi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir