Tırtıklı Çerezler

Tırtıklı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket margarin veya 250 gram tereyağ
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • alabildiğin kadar un al

Tırtıklı Çerez Nasıl Tanımlanır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Öncelikle yoğurma kabına sıvı yağı, pudra şekerini, sıvı yağı koyup karıştıralım, yumurtayı kıralım, un, vanilya, kabartma tozunu koyup karıştıralım ve kurabiye hamuru yapalım.
  2. Kurabiye aparatı ile sıkıp tepsiye dizip 175 derecede 25 dakika kızartalım.
  3. Kızarttıktan sonra servis tabağına alın, servise hazır. Afiyet olsun.

Fotoğraflı Tırtıklı Kurabiye Açıklaması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir