Vanilyalı Mooncake (Vaniilekipferl) Mutlaka Bayat Değildir

Vanilyalı Ay Kek (Vaniilekipferl) Kesinlikle Bayatlıyor Tarifi İçin Malzemeler

hamur için

  • 200 gram oda sıcaklığında tereyağ veya margarin
  • 300 gram un
  • 100 gram ince çekilmiş fındık veya badem
  • 60 gram pudra şekeri
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 paket vanilya şekeri

bulmak

  • 2 paket vanilya şekeri
  • 150 gram pudra şekeri

Vanilyalı Ay Kurabiyesi (Vaniilekipferl) Asla Bayatlanmaz Tanımı Nasıl Yapılır?

Not ekle Tarifi Yazdır
  1. Hamuru için gerekli tüm malzemeleri uygun bir kaba alıp kulak memesi kıvamında bir hamur yoğurun.
  2. Yoğurulan hamuru streç filme sarıp buzdolabında 1 saat dinlendirin.
  3. Daha sonra hamurdan şeritler açıp küçük bezeler elde edin ve her bir bezeyi ortası kalın olacak şekilde (8 cm uzunluğunda, 1 cm kalınlığında) ince bir şekilde yuvarlayın ve ay şekli verin.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-12 dakika pişirin.
  5. Üzeri için 150 gram pudra şekeri ve 2 paket vanilya şekerini karıştırın ve fırından yeni çıkmış kurabiyeleri bu karışıma batırın.

Kurabiyelerinizi hava almayan saklama kabında uzun süre saklayabilirsiniz. Yapacak olanlara hayırlı olsun.

Vanilyalı Ay Kurabiyesi (Vaniilekipferl) Bayatlaşmaz Tanımı Fotoğraflı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir